Annonse

no_article_image.jpg

 

Blomqvist

Blomqvist har i dag Norges største stab av eksperter med kunnskap om alt fra Edvard Munch og annen kunst via bondeantikviteter og bymøbler til sølv, smykker, design, tepper, våpen, fashion og mye annet. Blomqvist tilbyr også online vurdering, et tilbud til deg som ønsker å selge hos Blomqvist. De gir deg en auksjonsvurdering på bakgrunn av tilsendt fotografi og beskrivelse. Forhåndsvurderingen avspeiler forventet salgspris på auksjon hos Blomqvist. Blomqvist utfører også forsikringstakst og takst for skifte.

Telefon: 22 70 87 70 E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Nett: www.blomqvist.no

Galleri Bygdøy Alle

Galleri Bydøy Alle har sitt spesiale innen antikke kart, norske prospekter, sjeldne bøker, håndskrifter, brev og manuskripter, samt bildende kunst.

Telefon: 22 44 06 00 E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Nett: www. galleribygdoyalle.no

Kjell Grønboengen

Kjell Grønboengen har særlig kunnskap om norske bondeantikviteteter, fra møbler til drikkestell, og med spesialområde rosemalere, møbelsnekkere og bygdekunstnere. Grønboengen har tilhold på Kongsberg, men kan treffes ukentlig i de sentrale deler av Østlandet.

Telefon: 992 35 910 E-post:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Nett: www.gronboengen.no

Mohn Kunsthandel

Mohn Kunsthandel foretar taksering av antikviteter og bildende kunst for bruk til skiftetakst og forsikringstakst, samt verdivurdering i sammenheng med salg.

Telefon: 55 31 13 73 E-post:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Nett: www.mohn-kunsthandel.no

Sølvesen Myhre Berntsen

Sølvesen Myhre Berntsen foretar taksering av antikviteter fra by og land for forsikringstakst og skiftetakst. Takstene utføres mot faste satser pr time. Vurderer du å selge antikviteter, gis en gratis og uforpliktende verdivurdering.

Telefon: 404 02 029 E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Nett:www.smbantikviteter.no

Åsmund Svendsen

Åsmund Svendsen har bred kunnskap om kunst, antikviteter og samlerobjekter generelt, både hva historisk opprinnelse og verdi angår. Svendsen har tilhold i Moss, men kan treffes ukentlig i de sentrale deler av Østlandet. Åsmund Svendsen er godt kjent i bransjen med 40 års erfaring. Han deltar som vurderingsekspert på en del antikvitets-messer rundt om i landet, har vært ansatt som antikvitetsekspert i ukebladet Allers og har hatt faste sider over "spørsmål og svar" fra leserne i bladet Samler og Antikkbørsen i mange år. Svendsen tar takseringsoppdrag for advokater og private, holder foredrag m.m. og er medlem av Norges Kunst- og Antikvitetshandleres forening.

Telefon: 930 84 528 E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ellen Ørnes

Ellen Ørnes jobber som frilansjournalist, og lager reportasjer om interiør, antikviteter og reise. Mannen, Arne Moe Vindedal, fotograferer og Ellen skriver. Ellen har drevet antikvitetsforretning i 20 år, og gitt ut tre bøker om antikviteter og to bøker om interiør. Ellen Ørnes er ellers kjent fra NRK-programmet Antikviteter og Snurrepierier. Hun er ofte å se på norske antikvitets- og bruktmesser hvor hun på oppdrag fra arrrangørene takserer publikums gjenstander.

Telefon: 920 45 322 E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

Del siden med andre:

Annonse

Annonse