Annonse

no_article_image.jpg

Avholde auksjon

Om du ønsker å selge hele eller deler av et innbo ved å arrangere en auksjon, så finnes det flere seriøse aktører som kan gjennomføre en slik auksjon for deg. Disse vil kunne bistå med alt det praktiske, fra gjennomgang og organisering av boet til markedsføring og gjennomføring av selve auksjonen.

Auksjoner kan avholdes på det stedet gjenstandene befinner seg, eller så kan gjenstandene flyttes til et egnet lokale for auksjon der.

Verdivurdering/takstoppdrag

Om du kun ønsker en gjennomgang og verdivurdering av gjenstandene i et innbo, så finnes det flere seriøse aktører som påtar seg slike oppdrag.

NB! Henvendelser som gjelder enkeltgjenstander eller mindre antall gjenstander har vi dessverre ikke anledning til å besvare. Vi anbefaler at slike henvendelser rettes til antikvitets/brukthandlere/gjenbruksbutikker. VI minner om at det er gratis å selge gjenstander i bladet Samler & Antikkbørsen sin spalte Lesernes Marked. I denne spalten får man inntil 3 stk rubrikkannonser med fargebilde GRATIS i hver utgave (8 utgaver pr år).

Mer informasjon

Samler & Antikkbørsen har oversikten over hvilke aktører som tilbyr de ovennevnte tjenester. Ta kontakt og vi gir deg gratis veiledning for hvordan du bør gå frem.

Telefon: 32 98 84 00
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nett: www.samler.no

Siste Nyheter

KREMMERN.jpg
GULLKLUBBA.jpg
Auksjon i Trøgstad 26.februar kl.17
February 19, 2018 - 13:26
A-WW2-18-061C-200x300.jpg
Militaria auksjon 25.februar i Eidsberg
February 18, 2018 - 10:33
10.MARS-HEUREKA-NR.5.jpg
Heureka auksjon nr.5 er nå online
February 16, 2018 - 10:29
KANNE.jpg

Annonse

Annonse