Annonse

Storauksjon hos Romsdal Myntforening. Del II av samlingen til Leif Stagnes

 

Storauksjon hos Romsdal Myntforening. Med blant annet del II av samlingen til Leif Stagnes. Lørdag 23. september 2023

kl. 10:30 på Scandic Seilet i Molde. Visning fra kl. 09:00. Det vil også bli visning fredag 22. september fra kl. 17:00

Første objekt stenges: 23.09.2023 18.00.00 (Ant. objekter: 675

 

 

Gå direkte til auksjonen HER

 

Igjen har vi gleden av å invitere mynt- og seddelsamlere til en virkelig innholdsrik auksjon i Rosenes By. En meget stor del av også denne auksjonen kommer fra Leif Stagnes sin samling.

 

Leif gikk bort høsten 2021, og vi er betrodd oppgaven med å selge hans store samling sammen med Rauma Myntsamlerforening.

 

Leif var kjent som en meget ivrig seddelsamler der han la svært stor vekt på kvalitet. Store mengder av hans samling er derfor sedler i toppkvalitet. I tillegg til sedler består samlinga av gull- og sølvmynter.

 

Denne auksjonen er den andre av totalt tre fra samlinga til Leif. Sammen med objekter fra andre innleverere omfatter auksjonen totalt 675 nr.

 

Vi legger opp til en 45 minutters pause etter nr. 341 For andre gang i historien til Romsdal Myntforening vil auksjonen gå online på www.meyereek.no

 

Alle budgivere må registrere seg på dette nettstedet for å delta på auksjonen. Registrering kan også gjøres i salen før vi starter auksjonen.

 

Skriftlige bud kan leveres som vanlig. Velkommen til Molde og velkommen som budgiver online.

 

Kontakt Romsdal Myntforening ved Ragnar Kyllo dersom du ikke kan møte men ønsker å by. Dette kan du gjøre på følgende måter:

 

1. Brevbud til foreningas postadresse: Boks 479, 6401 Molde.

2. E-post til formannen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

3. Telefon til formannen: 913 20364.

 

Del siden med andre:

Annonse

Annonse