Annonse

 Innleveringesturer 2023

 

Har du noen skatter hjemme som du kunne tenke deg å selge på auksjon?

 Våren 2023 drar Skanfil på tur for å ta i mot objekter for salg på auksjon. Benytt muligheten til å realisere dine frimerker, mynter og sedler eller antikviteter, kunst, sølvtøy, smykker og andre samlerobjekter og verdigjenstander hos landets største auksjonshus! Markedet er i øyeblikket meget bra og vi oppnår svært gode priser.

 Kontakt oss på telefon 52 70 39 40 eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis du har spørsmål!

Sandnes

Tirsdag 14. mars tar vi i mot innleveringer for salg på våre fremtidige auksjoner på Thon Hotel Sandnes. Ta gjerne kontakt med Joachim for reservasjon av oppmøtetidspunkt, ellers kan noe ventetid påberegnes: 924 86 409 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Lillehammer

Onsdag 29. mars klokken 10.00 - 15.00 tar vi i mot innleveringer for salg på våre fremtidige auksjoner på Scandic Lillehammer Hotel. Ta gjerne kontakt med Terje for reservasjon av oppmøtetidspunkt, ellers kan noe ventetid påberegnes: 928 61 850 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Velkommen!

Grimstad

Tirsdag 9. mai tar vi i mot innleveringer for salg på våre fremtidige auksjoner på Grimstad Vertshus. Hjemmebesøk er mulig. Ta gjerne kontakt med Joachim for reservasjon av oppmøtetidspunkt, ellers kan noe ventetid påberegnes: 924 86 409 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Velkommen!

Kristiansand

Torsdag 11. mai tar vi i mot innleveringer for salg på våre fremtidige auksjoner på Scandic Sørlandet i Sørlandsparken. Hjemmebesøk er mulig. Ta gjerne kontakt med Joachim for reservasjon av oppmøtetidspunkt, ellers kan noe ventetid påberegnes: 924 86 409 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Velkommen!

Del siden med andre:

Annonse

Annonse